Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Viata unei pitzipoance pe net

Pe sistemul "citeste si da mai departe" gasesc un text pe care nu ma pot abtine sa nu il "distribui" si eu ,mai ales ca e trist de adevarat :)))

1. Exista o femeie.

2. Îşi face o părere despre ea: „Sunt frumoasă, rea şi deşteaptă”. Indiferent cât de hidoasă şi moale şi poastă e.
3. Sunt 3 prietene. Oricare 2 din ele o bârfeşte pe a treia.
4. Îşi face id de mess. Foloseşte tiparul: Diminutivul_Unui_Animal_Sau_Numele_Ei /+ Un_număr + Un_cuvânt_cu_conotaţie_sexuală.
5. Îşi pune status şi avatar: Neapărat o combinaţie de poză cu tâţe pe afară şi text sensibil, insiprat parcă din romanţele Stelei Enache sau urletele din lagărele naziste.
6. Îşi face profil pe facebook, îşi face id-ul de mai sus public.
7. Aşteaptă comentarii.
8. Comentariile nu vin.
9. Işi schimbă statusul pe FB: I’m single. Primeşte 34 de like-uri şi 40 de comentarii care o încurajează, se bucură sau se dau la ea.
10. Îşi pune 251 de poze prelucrate în care se vede doar faţa şi sunt din acelaşi unghi. Descriere la poze: „Me and only me”.
11. Pune înca 35 de poze în costum de baie sau în fustă de nailon. La descriere: o frază patetică care conţine într-o ordine aleatoare cuvintele (eventual traduse în engleză): suflet, cer, iubire, unică,viaţă, început, zâmbet, îmbrăţişaţi, timp, exist, înţelepciune, pentru tine, câştig, pierzi.
12. Pune 202 de poze în care e cu spatele. La descriere: „Vă tratez cu spatele”.
13. Pune o poză cu epava din Costineşti. La descriere: „Summer”.
14. Işi dă tag la propriile poze, chair dacă ea e singurul personaj care apare în ele.
15. E singură. Îi place! E liberă!
16. Aşteaptă iar comentarii.
17. Comentariile vin. Din două părţi:
Onanişti: „Wooow, eşti super iubita” „sweet & sexy”3, „Papuşă”4, „da-mi add la: johnny_cowboi”, „suuuuuuuuuuuuuuuuuper” , „divăăă” şi nemuritorul: „un id se poate?”
Prietene din online. În general, la fel de urâte ca ea. Comentariile seamănă cu cele de mai sus, doar că au ca scop obţinerea de comentarii returnate. Apropo de asta, se cuvine inserarea unui scurt moment Tips&Tricks pentru femei: Nu ai p*lă şi vrei? Vrei lucrând de acasă cu minim de efort? Vrei lucrând de acasă şi fără să te bagi în seamă direct, el etichetându-te, astfel, curvă? Tot ce trebuie să faci e să postezi zilnic 15 comentarii la pozele altor… altor! Cu un coeficient de returnare de 60% vei primi înapoi 9 comentarii. Astfel, profilul tău va avea o majorare relativă 5 a popularităţii de 5 unităţi pe zi. Deja aflat în prima treime, profilul tău va atrage privirile a 20-25 de onanişti de la punctul a zilnic. La un randament de stat degeaba de 30% vei obţine până la 7 aduri zilnic. Dacă îţi ţii gura închisă până la momentul oportun lucrurile ar trebui să devină destul de simple.
18. Se bucură dar se face că le ignoră. Pe comentarii, că despre asta vorbeam.
19. E singură. Îi place…
20. Primeşte mesaje private care conţin în (altă) ordine aleatoare cuvintele: dau limbi gratis, eşti super bună, te vreau, salut gagico, te fac o tură cu maşina, talent, dau limbi, bună te-a facut Dumnezeu, pe la spate, prin faţă, prin părţi...
21. Se bucură. Se bucură.
22. Reproduce, indignată, mesajele primite, tuturor prietenelor. Acestea o aprobă: „Ce porc nesimţit! Ce porc prost! Ce porci sunt bărbaţii!”
23. Unu îi da add.
24. Îi dă decline lu’ Unu, doar nu e fraieră să pună botu’ la primu’ Unu.
25. Răspunde la comentarii: şi eu te pup, şi tu eşti mumos, e maşina ta?
26. E, totuşi, singură. Oare îi place?
27. Unu (altu) îi dă add.
28. Dă accept.
29. Are un moment de creativitate maximă şi decide să îşi schimbe statusul pe mess
30. Ăla care i-a dat add la punctul 27 se bagă sublim în seamă: “Salut. Cine eşti? Îmi dai o poză cu tine în chiloţi?”
31. Se enerveză, îl ameninţă cu ignore şi îl întreabă de unde are id-ul ei.
32. Ăla se sperie. Îi vorbeşte frumos: “De la un prieten”, apoi “Noi doi suntem colegi de facultate.” El nu-i student, are un BMW din ‘95 şi 5 cutii de pate vegetal. Ţine post – aşa i-a zis mă-sa (O pensionară pe caz de boală din Călăraşi).
33. Se calmeză. Poate chiar sunt colegi. Poate e drăguţ. Poate e El. Sigur e El – uite ce ochelari mari şi frumoşi are în avatar. Şi e şi-n club. Da! Ăsta e!
34. Se combină: Nu mai e singurăăăăă!
35. Işi schimbă statusul pe facebook: In a relationship. Primeşte acelaşi numar de like-uri şi comentarii ca la punctul 9. Fix de la aceiaşi oameni. Idioţi. Şi ăia şi ea.
36. Îşi pune poză cu el la avatar. 1
37. Dacă are sub 19 sunt şanse foarte mari să se considere îndrăgostită.
38. Îşi pune statusuri în limbi străine care să exprime sentimentele bilaterale.
39. Au o relaţie modernă: Îşi vorbesc doar pe messanger. El bagă labă în continuare. Ea visează. În altă continuare.
40. În sfârşit se cunosc şi în lumea reală: Se duc să se plimbe. El îi face cinste cu o cola pe o terasă de răşini. Undeva prin centru. O face o tură cu maşina. Ea simte fluturi în stomac. El simte mâncărime în testicole. Cât de-mpliniţi sunt amandoi!
41. Dă ignore la toţi ceilalţi din lista de messanger, sunt nişte ţărani!
42. Şterge de pe facebook toţi dubioşii care îi comentează pozele.
43. Apropo de poze: face în timpul plimbării de la 40, vreo 20 de poze în care se sărută scârbos sau el o pipăie tacticos. Osss!
44. Pune jumate din aceste poze pe facebook.
45. Vin comentarii (numai de la prietene că dubioşii sunt şterşi): „Vă stă bine împreună”, „Ce bine vă stă împreună”, „Vai ce bine vă stă împreună”, „Cât de bine vă stă împreună”!
46. Se fut. Banal & Puţin.
47. Ah! Ce bine e să fii într-o relaţie!
48. Nu mai iese cu fetele. Nici nu le mai sună. În fond sunt doar nişte bârfitoare proaste şi nefutute.
49. Ce bine e şă fii cu cineva! Încep să vorbească. Pentru prima oară.
50. Se mai fut o dată.
51. O ignoră o perioadă.
52. Oare e bine să fii într-o relaţie?
53. O înşeală.
54. Cade de proastă.
55. Update pe facebook: It’s complicated. Aceleaşi comentarii şi like-uri de la aceiaşi oameni.
56. Îşi ia prietenele pe care tocmai le-a făcut bârfitoare proaste şi nefutute şi îl bârfesc. Aceastea o susţin dar se bucură nemărginit de necazul ei.
57. Îi dă papucii. El ei.
58. Cade în depresie.
59. Update pe facebook: Single. Aceleaşi comentarii , etc.
60. Vorbesc pe messanger. O abordează el într-o dimineţă de sâmbătă, pe la 3. E beat şi nefutut.
61. Îi mai dă o şansă. El ei. Da, el ei!
62. Update pe facebook, îşi ia măsuri de siguranţă: In a open relationship. Aceiaşi reacţie de la cei din jur.
63. Bag p*la în updateurile ei de pe facebook că m-am plictisit, nu mai scriu nimic.
Note:
1- Oamenii sunt animale. Se comportă brut, uitând de raţiune, inteligenţă sau mai ştiu eu ce căcat. La fel ca animalele, oamenii îşi marcheză teritoriile sau lucrurile: fie că e un gard pe care un prost scrie „Jonny”, banca din liceu sau scaunul din sufragerie pe care a murit bunica diabetică. Cel mai drăguţ este, fără îndoială, marcarea persoanei „iubite”:
Bărbaţii îşi marcheză partenerele din dorinţa de a-i îndepărta pe ceilaţi. Ca exemplu putem lua situţia în care el o conduce pe ea la facultate, o sărută cu pasiune (aşa cum nici în dormitor n-o face) pe scările de la intrare apoi plecă. Sau, 2: ea în bar, la masă cu mai mulţi amici, el vine, o sărută şi pleacă. Mesajul: „Toţi muiştii să stea departe de asta! E luată!”
2- La femei este uşor mai complicat (nici nu se putea altfel): Ele nu marcheză din dorinţa de a le ţine pe altele la distanţă ci de a-l ţine pe el aproape. Exemple: Poze la avatar. Poze pe toate siteurile de socializare. Poze pe desktop. Poze cu ei doi prelucrate în copii simpliste ale Photoshop-ului. Poze pe care EL să le vadă şi să le momoreze undeva în cel mai ascuns loc din şubconştient. Mesajul: „Stai departe de toate muistele! Eşti luat!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu